De Tentoonstelling Van Gogh en Japan 2018

Vanaf 23 maart 2018 tot en met  24 juni 2018 in het Van Gogh Museum: De Tentoonstelling van Gogh en Japan.

tentoonstelling japan van gogh museum amsterdam informatieDeze tentoonstelling in het van Gogh museum in Amsterdam  toont de bewondering van Vincent van Gogh voor de Japanse prentkunst. Van Gogh verzamelde niet alleen Japanse prentkunst maar bestudeerde deze ook zeer gedetailleerd. Van Gogh schilderde de Japanse kunstwerken na in een poging hier meer begrip voor te krijgen. Op die manier creëerde van Gogh zijn eigen visie van het land Japan dat hij nooit daadwerkelijk heeft kunnen bezoeken. In de groots opgezette tentoonstelling vanaf 23 maart 2018 tot en met  24 juni 2018 in het van Gogh Museum kunt u zien hoe Van Gogh de Japanse voorbeelden steeds naar zijn eigen hand zette en de ingrijpende en diepgaande betekenis dit heeft gehad op al zijn latere werken..

Japanse sferen op zaterdagavonden

De unieke en éénmalige Van Gogh en Japan tentoonstelling reist de komende maanden nog door Japan en opent op 23 maart 2018 in het van Gogh Museum in Nederland. Boek nu al een early bird ticket gezien er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn en geniet op zaterdagavonden in Japanse sferen van de tentoonstelling.

Ticket informatie Van Gogh museum

Deze exclusieve Van Gogh & Japan-avonden zijn inclusief rondleidingen, multimediatours en meer. Vanaf dit najaar zijn de reguliere tickets voor de Van Gogh en Japan tentoonstelling verkrijgbaar.Let op, tijdens deze Van Gogh & Japan-avonden is alleen de tentoonstellingsvleugel open voor publiek

Openingstijden Van Gogh museum Amsterdam

Bookmark the permalink.